عمادی پور معاون برنامه‌ریزی فرماندار بروجرد به همراه اعضای کارگروه آرد و نان از یکی از نانوایی‌های فعال در تولید و عرضه نان کامل بازدید کرد.

در جریان این بازدید، معاون برنامه‌ریزی فرمانداری بروجرد اظهار داشت: با نظارت و پیگیری‌های مستمر کارگروه آرد و نان، در صورت اعلام آمادگی سایر نانوایان برای تولید نان کامل، حمایت‌های لازم از جمله تأمین آرد،

آموزش‌های فنی و اطلاع‌رسانی عمومی انجام خواهد شد. نان کامل از آردی تهیه می‌شود که شامل تمام اجزای دانه گندم است و فقط مقدار کمی سبوس‌گیری روی آن انجام می‌شود. این آرد نسبت به آرد سفید، فیبر و مواد مغذی بیشتری دارد و از سالم‌ترین انواع آرد به شمار می‌رود.

مصرف نان کامل موجب بهبود عملکرد گوارش، کاهش چربی، قند و کلسترول خون، احساس سیری طولانی‌تر، کنترل وزن، پیشگیری از یبوست و کم‌خونی و جلوگیری از پوکی استخوان می‌شود.

با توجه به استقبال مردم از نان کامل و خواص فراوان آن، برنامه‌هایی برای گسترش مراکز عرضه این نان در سطح شهر بروجرد در حال اجراست.

b_300_0_16777215_00_images_c9e59991-0825-41a6-8dfd-5d319b7ea680.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید